WITAM WSZYSTKICH POLAKOW ;) CHCIALAM ZORGANIZOWAC JAKIES SPOTKANIE ZAPOZNAWCZE :) POZNALAM DO TEJ PORY TYLKO KILKU POLAKOW,POLEK A WIEM ZE JEST NAS DUZO WIECEJ ;) PROPONUJE PRZYJSC W SOB NA IMPREZE GLOCALS SATURDAY NIGHT PARTY :) MILO BY BYLO POROZMAWIAC SOBIE TROCHE PO POLSKU ;) POZDRAWIAM I ZAPRASZAM
WITAM WSZYSTKICH POLAKOW ;) CHCIALAM ZORGANIZOWAC JAKIES SPOTKANIE ZAPOZNAWCZE :) POZNALAM DO TEJ PORY TYLKO KILKU POLAKOW,POLEK A WIEM ZE JEST NAS DUZO WIECEJ ;) PROPONUJE PRZYJSC W SOB NA IMPREZE GLOCALS SATURDAY NIGHT PARTY :) MILO BY BYLO POROZMAWIAC SOBIE TROCHE PO POLSKU ;) POZDRAWIAM I ZAPRASZAM
SYLWIA SJan 26, 2011 @ 16:47
pozdrowienia :)
Hej Sylwia !
Ja sie wpisuje na liste gosci z wielka przyjemnoscia :)
Buzka 
Hej Sylwia !
Ja sie wpisuje na liste gosci z wielka przyjemnoscia :)
Buzka 
Monis, Jan 26, 2011 @ 20:03
no super :)
hej, gdzie to spotkanie? jakies szczegóły? chętnie bym wpadła się zapoznać
hej, gdzie to spotkanie? jakies szczegóły? chętnie bym wpadła się zapoznać
Agnieszka W, Jan 26, 2011 @ 21:32
hej Aga :) mysle ze mozna zorganizowac od razu za jednym zamachem czyli na imprezie glocals ktora urzadza SARA JANE zobacz sobie na stronie glownej i tam zapisz sie do listy ze uczestniczysz ona ci potem wysle maila gdzie to jest dokladnie i o ktorej SATURDAY NIGHT PARTY :) mozemy sie spotkac przy barze napewno poznamy sie po imionach bo Sara daje naklejki z imionami ;) to jet w ta sobote ;)
hej Aga :) mysle ze mozna zorganizowac od razu za jednym zamachem czyli na imprezie glocals ktora urzadza SARA JANE zobacz sobie na stronie glownej i tam zapisz sie do listy ze uczestniczysz ona ci potem wysle maila gdzie to jest dokladnie i o ktorej SATURDAY NIGHT PARTY :) mozemy sie spotkac przy barze napewno poznamy sie po imionach bo Sara daje naklejki z imionami ;) to jet w ta sobote ;)
SYLWIA S, Jan 26, 2011 @ 21:41
to ta impreza?
http://www.glocals.com/things-to-do/geneva/32718.htm
to ta impreza?
http://www.glocals.com/things-to-do/geneva/32718.htm
Agnieszka W, Jan 26, 2011 @ 21:46
tak ;)
A thread to polish one's Polish?
No narzeszcie jakieś konkrety, adres i wogóle, dzięki Wojtek!!!
W takim razie do zobaczenia ?!?!
No narzeszcie jakieś konkrety, adres i wogóle, dzięki Wojtek!!!
W takim razie do zobaczenia ?!?!
Agnieszka W, Jan 27, 2011 @ 00:18
wlasnie tez tak myslalam zeby zorganizowac osobno ale jest za malo osob moze nastepnym razem :) aa o adres sorry hehe ja nigdy nie wiem gdzie sa te imprezy hehe ;) to do zobaczenia
wlasnie tez tak myslalam zeby zorganizowac osobno ale jest za malo osob moze nastepnym razem :) aa o adres sorry hehe ja nigdy nie wiem gdzie sa te imprezy hehe ;) to do zobaczenia
SYLWIA S, Jan 27, 2011 @ 06:56
Ja również postaram się być. Do zobaczenia :)
O to robi sie coraz fajniej ,)
Do zobaczonka !
Mam nadzieję, że będę tam też! :) hahahah
Wow Dace you can speak polish.. Suuuper :)
yeee dace www.translate.google.pl ;) heheh good web ;) of course we invite you heheh
yeee dace www.translate.google.pl ;) heheh good web ;) of course we invite you heheh
SYLWIA S, Jan 27, 2011 @ 19:44
Wow Dace you can speak polish.. Suuuper :)
Jan 27, 11 19:23
I CAN!!!!!!!! :) i am a super-women!:D hahah
I CAN!!!!!!!! :) i am a super-women!:D hahah
Jan 27, 11 20:37
You are a true pole-yglot...
No heja :)
Widzę że się rozkręca POLSKA Dżampreza :D
Pozdrawiam Wszystkich i czekam na następne info odnośnie impry :P
Pawel
No heja :)
Widzę że się rozkręca POLSKA Dżampreza :D
Pozdrawiam Wszystkich i czekam na następne info odnośnie impry :P