Hey,
I was wondering if there are some polish people around here, don't be afraid to introduce yourself ! :)
I'm not so new here, I've moved here in march but I haven't had a chance to meet any Polacos so far :)
Hey,
I was wondering if there are some polish people around here, don't be afraid to introduce yourself ! :)
I'm not so new here, I've moved here in march but I haven't had a chance to meet any Polacos so far :)
Hey,
Na przykład ja :)
Na przykład ja :)
Super, gdzie mieszkasz :)?
ja tesz mieszkam tutaj (Geneve) :)
No prosze, prosze ! Coraz wiecej Polaczków 
Milo mi, trzeba zorganizowac jakis polski wieczorek przy drinkach !
No prosze, prosze ! Coraz wiecej Polaczków 
Milo mi, trzeba zorganizowac jakis polski wieczorek przy drinkach !
Super, gdzie mieszkasz :)?
Thonex a Ty?
ja tez sie pisze na drinki:)
ja tez sie pisze na drink...
Thonex a Ty?
Gland zaraz przy Nyon :)
dziewczyny trzeba cos koniec anime zorganizować :)
komu, kiedy i gdzie pasuje :)?
Gland zaraz przy Nyon :)
dziewczyny trzeba cos koniec anime zorganizować :)
komu, kiedy i gdzie pasuje :)?
Mi najchetniej w Genewie:)
hej mnie tez gva odpowiada
No to Kiedy :) ?
No to moze sobota?
W sobotę wieczorkiem, w dobrym towarzystwie, drink nikomu jeszcze nie zaszkodził :)
ktos poleca jakieś miejsce?
W sobotę wieczorkiem, w dobrym towarzystwie, drink nikomu jeszcze nie zaszkodził :)
ktos poleca jakieś miejsce?
"The key to getting along with people is either to lower your expectations or learn to drink " - wspaniałe :)
"The key to getting along with people is either to lower your expectations or learn to drink " - wspaniałe :)
no to termin znamy. ktora godzina? może 20? no i miejsce? Może okolica fontanny?
no to termin znamy. ktora godzina? może 20? no i miejsce? Może okolica fontanny?
Ano wspaniale prawdziwe :)
kochani a wiec, Sobota ale moze 21? Ktory bar? Cos kolo fontanny? Hmm dajcie propozycje to cos wybierzemy :)
Ano wspaniale prawdziwe :)
kochani a wiec, Sobota ale moze 21? Ktory bar? Cos kolo fontanny? Hmm dajcie propozycje to cos wybierzemy :)
Może byc 21:) Poszukam dzis jakiegos fajnego miejsca i dam znać do wieczora.
Może byc 21:) Poszukam dzis jakiegos fajnego miejsca i dam znać do wieczora.
Czesc! Tez jest Wine festiwal w Nyon - jak pogoda bedzie ok to podobno tez fajne jako opcja na wieczor
Czesc! Tez jest Wine festiwal w Nyon - jak pogoda bedzie ok to podobno tez fajne jako opcja na wieczor
Wine Bar and Café in Geneva Rue du Rhône 48 godz 21 sobota. Jakies inne propozycje?
Wine Bar and Café in Geneva Rue du Rhône 48 godz 21 sobota. Jakies inne propozycje?
Kuuuuuurdę ludziska wypadło mi coś na ta sobote I nie wyrobię na wieczor :(
tylko bez nienawisci moi kochani, przekładamy na nastepny weekend?
Kuuuuuurdę ludziska wypadło mi coś na ta sobote I nie wyrobię na wieczor :(
tylko bez nienawisci moi kochani, przekładamy na nastepny weekend?
Hej, to co z sobotą? Marta oczywiście mozesz umiescic. Pytanie czy sie spotykamy? Prosze o potwierdzenia i ewentualny kontakt prv, zebysmy sie poznali jakos na miejscu:)
Hej, to co z sobotą? Marta oczywiście mozesz umiescic. Pytanie czy sie spotykamy? Prosze o potwierdzenia i ewentualny kontakt prv, zebysmy sie poznali jakos na miejscu:)