Login or Sign Up
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Global Forums > Site improvement ideas & Bug reports > Posting in the forum doesn't seem to work with iPhone
 
Only members can see photos
Only members can see names and photos
Posting in the forum doesn't seem to work with iPhone
Hi,
realized it this morning.I have the latest iPhone with the latest firmware.
Ideally, we would have a glocals iPhone application - but I'm aware of other priorities you might have :-))
cheers,Rainer 
The text you are quoting:
Hi,
realized it this morning.I have the latest iPhone with the latest firmware.
Ideally, we would have a glocals iPhone application - but I'm aware of other priorities you might have :-))
cheers,Rainer 
rainer_dAug 15, 2009 @ 19:45
Your Reply:
Reply  Reply With Quote  Thank Poster
! Report to Admin
 
1 Replies | 1234 Views      |  Send to friend
 
Only members can see photos
Only members can see names and photos
Re: Posting in the forum doesn't seem to work with iPhone
Post 1
 Hi, i also wanted to post before and then it did not worked. i found out that it does not work if you put in a picture and in addition if you add a link in the post, the link is also not working.

Anjali
The text you are quoting:
 Hi, i also wanted to post before and then it did not worked. i found out that it does not work if you put in a picture and in addition if you add a link in the post, the link is also not working.

Anjali
ange, Aug 15, 2009 @ 22:26
Your Reply:
Reply  Reply With Quote  Thank Poster
! Report to Admin
1 Replies | 1234 Views      |  Send to friend
 
 
 
Feedback Form